Jobs

Som et firma stræber vi efter at skabe en imødekommende og respektfuld arbejdsplads. Det er en del af vores overordnede formål at skabe et mangfoldigt arbejdsfællesskab og aktivt give plads til mennesker, der ikke nyder godt af cis-male og/eller hvidt privilegium eller passer ind i de traditionelle stereotyper i vores branche.

I hjertet af alle hos By-Expressen ligger en kærlighed til at cykle, men vi er så meget mere end bare et cykelbudsfirma, der leverer varer fra A til B.

By-Expressen er en progressiv arbejdsplads, hvor vi ikke overholder de normer, der findes i vores samfund. Vi er ejet og drevet af vores ryttere. Vi fungerer som en kollektiv enhed og er afhængige af, at alle i kollektivet bekymrer sig om deres arbejdsplads og viser initiativ i enhver rolle, de påtager sig. Alle inden for By-Expressen har evnen til at gøre en forskel og gives samme vilkår: uanset om det er en medejer, rytter eller koordinator, bliver alle betalt den samme timeløn for det arbejde, de udfører. Vi arbejder konstant på at optimere vores arbejdsgang og forbedre vores arbejdsvilkår sammen.
Når vi leder efter nye medlemmer til kollektivet, spiller evner og cyklingsevne kun en lille rolle i vores beslutninger. Vi værdsætter mere en person, der virkelig er interesseret i at være en del af dette kollektiv på lang sigt og aktivt engagerer sig i enhver rolle, de påtager sig, med en vilje til at lære og udvikle sig.
Vi opfordrer dig til at sende en ansøgning, uanset kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, racemæssig identitet, religiøse overbevisninger, handicapstatus og personlige udtryk. I din ansøgning vil vi gerne vide, hvad der driver dig til at ønske at være en del af By-Expressen, dine passioner og langsigtede drømme. Du er velkommen til at undlade at angive beskrivelser som din alder og et billede.

Send din ansøgning og CV til team@by-expressen.dk, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi håber at høre fra dig snart!