Andre tjenester

Hvordan kan vi hjælpe dig? Vores bude kan mere end du tror:

– Hjælpeopgaver

– Blomsterlevering

– Frokostlevering

– Omdeling af opslag og flyers

– Ombytning, Swap

– “In-house” stock

Lad os skræddersy et tilbud til netop dine behov. Kun din fantasi sætter grænserne.

Hjælpeopgaver

Vores budservice kan mere! Nogle gange har man brug for bud som kan give en hjælpende hånd – planlagt eller til et pludseligt opstået behov.

Vores cykelbude står parat til at hjælpe med opbæringer, opsætning af messestande, emballering og pakning af forsendelser, indkøb.. eller noget helt sjette!

Vi er kun et telefonopkald væk og kan hjælpe med det meste!

Prisen for hjælpeopgaver er 150 kr pr. påbegyndte 30 min.

Blomsterlevering

Vores blomsterkunder har særlige ønsker og behov – derfor har vi også en særlig service dedikeret til blomsterlevering. Vores ladcykelbude har erfaring med håndtering og levering af blomster og vores priser reflekterer vores pålidelighed og høje serviceniveau.

Frokostlevering

Hvis du har en fast frokost ordning (f.x. daglig/en gang om ugen) tilbyder vi faste priser og rabat.
Vi er registreret i Fødevarestyrelsen som mad-leverandør (Kontrolrapport)

Omdeling af opslag og flyers

Budservice til omdeling af flyers eller opslag, både store og små distributioner for alle typer af kunder. Vi fakturerer som udgangspunkt en økonomi-tur efter vilkårene for vores ekspres-service, fra afhentningssted til leveringsområde.

Kontakt os gerne for et konkret tilbud.

Ombytning / Swaps

Din kunde har brug for en erstatning /ombytning så hurtigt som muligt? Vi kan sende et bud til at leverer et nyt produkt til kunden med det samme, og returnere det defekte til jer.

“In-house” stock

En meget god kombination med vores øvrige tjenester, hvis dit lager ligger udenfor København. Vi kan opbevare dine produkter i vores lokaler centralt placeret i indre København og leverer direkte herfra til dine kunder. Hermed kan vi hurtigt og effektivt distribuere dine produkter til kunder og samarbejdspartnere i København. Priser fra 250 kr pr. måned

 

Alle priser er eksklusive moms.