Webshoplevering

Et særligt tilbud til dig, der vil tilbyde dine kunder levering af webshop ordrer samme dag.

Miljøvenlig strakslevering i København til en fast pris på 60 kr pr. pakke.

Ingen kilometertakst eller andre yderligere omkostninger. Afhentning på din adresse er gratis.

Levering inden for 4 timer fra bestilling. (inden for 1 time mod tillæg)

Tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker og idéer og vi vil gøre alt hvad vi kan for at finde den rigtige løsning på dine B2C leveringsbehov!

 

Webshop-levering kan kun foretages via vores online bestillingssystem.

Såfremt pakken ikke kan afleveres, tager vi selv kontakt til kunden og forsøger at aftale et nyt afleveringstidspunkt i løbet af næste dag. Kan kunden ikke kontaktes, eller er aflevering i det tidsrum ikke muligt, opbevarer vi ordren på vores adresse indtil videre forløb er afklaret. Returlevering eller 2. leveringsforsøg takseres til 30 kr.

Som en del af vores Webshop leveringsservice kan vi også tilbyde:

– In-house stock Vi opbevarer og håndterer dine produkter på vores lager, klar til hurtig udbringning med vores cykelbude. Priser fra 250 kr/md.

– Delivery on demand Automatisk ordreafgivelse på leveringer fra din forretning eller webshop gennem fleksibel API-integration. Kontakt os for flere oplysninger.

– Ombytning Din kunde har brug for en erstatning så hurtigt som muligt? Vi leverer et nyt produkt til kunden med det samme, og returnerer det defekte til jer.

– Prøv før du køber Dine kunder vil gerne have et udvalg eller prøve før de køber? Vi leverer et udvalg af varer – lader kunden vælge – og returnerer de uønskede produkter til dig med det samme. Velegnet til eksempelvis tøj eller sko i forskellige størrelser/farver,