Om os

Etableret i 2012 af en gruppe dedikerede cykelbude, med en vision at udbrede ladcyklen som en løsning på logistikbrancens udfordringer med den grønne omstilling. Navnet lånte de fra en hedengangen københavnsk kurervirksomhed, der i første halvdel af det 20. århundrede også havde svajere til at bringe varer ud på ladcykler langt før “de grønne bude” startede i københavn i 90erne.

By-Expressen er Københavns eneste uafhængige, medarbejderejede kurerfirma og vores bude leverer stadig udelukkende på ladcykler. Vi arbejder smart, vi arbejder sammen og vi elsker det vi gør. Vi har holdninger til vores arbejde og levering på cykel er for os både et aktivt valg og en principsag.

Vi driver By-Expressen som et kooperativ. Vi insisterer på at skabe og sætte rammerne for vores eget arbejde og give plads til hinanden, så vi kan udvikle os og præstere det bedste sammen. Vi løfter i flok og vi tror på at fællesskab er den bedste måde at skabe mere fair, reelt bæredygtige og solidariske løsninger. Til gavn for både os selv, vores kunder og vores omverden.